Vaellus-, patikointi, marja- ja sieniretket

- 2
test-image

Maiseman lumoa

Opastetulla patikointiretkellä ihailemme maisemia, tutustumme alueelle tyypillisiin lajeihin ja nautimme leppoisasta menosta luonnonrauhassa. Retki sopii myös lapsiperheille.

test-image

Suolaheinää ja mansikoita

Opimme tunnistamaan yleisiä luonnonyrttejä, joita voit käyttää mm. juomissa, salaateissa, paistoksissa ja piiraissa. Keräämme ja puhdistamme yrtit ja saat vinkkejä niiden käytöstä. Retki sopii myös lapsiperheille.

test-image

Sienet tutuiksi

Sieniretkillä tutustumme sesongin sieniin ja poimimme päivän saaliin koreihimme. Opas kertoo sienien käsittelystä ja säilönnästä. Lopuksi maistelemme nuotiolla sieniherkkuja. Retken kesto 3 tuntia. Retki voidaan toteuttaa majoituspaikkasi lähistöllä.

test-image

Marjaretki

Suuntaamme salaiselle marjapaikalle ja marjakorit täyttyvät leppoisan reittimme varrella huomaamatta. Osa marjoista maistellaan tietysti suoraan mättäällä. Pysähdymme nuotiopaikalle valmistamaan marjaherkkuja, jotka nautitaan kahvin ja mehun kanssa.

test-image

Sinisen hetken retki

Rentouttava retkemme vie meidät kokemaan hämyistä iltatunnelmaa metsään, kuutamon hämyä rannalle tai kirkasta tähtitaivasta jäälle. Retken kesto 2-3 tuntia. Retki voidaan toteuttaa majoituspaikkasi lähistöllä.

test-image

Talven hiljaisuus

Nautimme talvimetsän hiljaisuudesta lumikenkäillen ja tutkimme talvisen metsän elämää- mitä tapahtuu kuusen kätköissä ja lumihangen alla? Matkan varrella pysähdymme nauttimaan retkieväistä. Retki sopii myös lapsiperheille.

Melonta- ja veneretket

Ratsastusretket

Kalastusretket