• Vesijärven  kierros

  • Nuotiolla 

  • Järvimelontaa 

Aktiviteetit kruunaavat kesäpäivän

Kesäaikaan Etelä – Päijänteen järviluonto ja jääkauden muokkaamat maisemat houkuttelevat patikointiretkelle. Päijänteen kansallispuisto, Evon retkeilyalue ja hyvin hoidetut ulkoilureitistöt tarjoavat vaihtoehtoja vaativista reiteistä useisiin päiväretkikohteeksi soveltuviin lyhempiin reitteihin.

Voit myös kruunata kesäpäiväsi kalastaen, golfaten, lintuja bongaten, pyöräillen tai meloen ja samalla nauttia silmiä hivelevistä Etelä – Päijänteen järvimaisemista!

- 5
test-image

Retkeilyreitit

Etelä-Päijänteen retkeilyreiteillä pääset nauttimaan luonnonkauniin ympäristön lisäksi jääkauden jäljistä ja päijäthämäläisistä kylämaisemista!

test-image

Risteilyt ja venetaksit ja vuokraveneet

Risteile tai veneile Päijänteellä upeisiin kansallispuiston maisemiin tai viehättäviin kyliin. Täältä löydät reitti- ja tilausristeilyt, venetaksien palvelut ja vuokrattavat veneet.

test-image

Melonta, SUP ja vesiurheilu

Alueen vesistöihin pääset tutustumaan myös meloen: vuokraa kanootti, kajakki tai SUP-lauta tai kokeile vaikka vesihiihtoa. Voit myös osallistua ohjatulle melontaretkelle!

test-image

Kalastus

Etelä-Päijänteen vesistöt täyttävät niin uistelu-, heitto- kuin perhokalastajan toiveet! Löydä kalastuskohteet tai varaa opastettu kalastusretki.

test-image

Päiväretket ja kartanokierrokset

Tutustu kansallispuistoon, Vääksyn kanava-alueeseen tai upeisiin kartanoihin opastetuilla päiväretkillä ja kartanokierroksilla!

test-image

Veneilijän palvelut

Päijänne tarjoaa veneilijälle suomalaista järviluontoa parhaimmillaan - matkalla voi pysähtyä nauttimaan kansallispuiston upeista maisemista hiekkalaguuneineen tai kyläsatamien ja muiden pysähdyspaikkojen palveluista.

test-image

Lintubongaus

Bongaa vesilintuja Päijänteen järviselänteillä, järven lahtien ruovikoissa ja Päijänteen kansallispuiston alueella – avuksesi voit ladata alueen lintu – ja kasvioppaan!

test-image

Pyöräily

Tutustu päijäthämäläiseen maaseutuun pyörän selästä! Vesijärven kierros vie sinut kauniiden maisemien lisäksi Vääksyn kanavan historiallisiin maisemiin ja Vesivehmaan kulttuuriympäristöön.

test-image

Ratsastus

Osallistu kokopäiväretkelle kesän vihreydessä tai muutaman tunnin talviselle ratsastusretkelle!

test-image

Frisbee Golf ja Golf

Kokeile frisbeegolfia Padasjoen Kullasvuoren upeissa maisemissa tai Vesijärven rantamaisemissa Vääksyssä! Golfin pelaamisesta voit puolestaan nauttia 18 – reikäisellä golfkentällä Vääksyssä!

test-image

Opastetut luontoretket

Ammattitaitoisten oppaiden avulla on helppo kokea alueen luontoa meloen, patikoiden, kalastaen tai pyöräillen. Tutustu retkivaihtoehtoihin ja lähde luontoon!