- 3
test-image

Aurinkoranta

Aurinkorannassa kokoustiloiksesi on valittavana Vesijärven hiekkarannalla sijaitsevat Estelle ja Oskari tai idyllisessä maalaismaisemissa oleva Armi! Kaikissa kokouskohteissamme on WLAN ja Estellessä ja Armissa myös videotykki. Aurinkorantaan on helppo tulla ja läheltä löytyvät myös upeat liikuntamahdollisuudet sekä Vääksyn palvelut!

Tutustu kokoustiloihimme tästä!

test-image

Hotelli Tallukka

Hotelli Tallukan kokoustilat muuntuvat moneksi ja tarjoavat järvimaiseman joko Vesijärvelle tai Päijänteelle! Istuvan ryhmän koko voi olla 8 - 500 henkilöä, näyttelyssä tai asiakastilaisuudessa jopa 1 000 henkilöä. Yhteensä täysin varusteltuja kokoustiloja löytyy yhdeksän. Ruokailut, tarjoilut, majoitus, saunat ja allasosasto löytyvät myös saman katon alta!

Lue lisää kokoustiloistamme ja - paketeista tästä!

test-image

Iso-Naappilan Loma

Vietä kokous tunnelmallisessa Iso-Naappilan päärakennuksessa! Pääsalin tilat sopivat mainiosti 5 -50 hengen ryhmille. Ryhmätöiden tekemiseen on puolestaan tarjolla viisi eri tilaa. Päärakennuksessa on nykyaikainen kokoustekniikka sisältäen videotykin kankaineen, äänentoiston, fläppitaulut sekä langattoman internetyhteyden.

Tutustu päärakennuksemme tiloihin tästä!

test-image

Lehmonkärki

Lehmonkärjessä on tarjolla useita erikokoisia kokoustiloja Päijänteen rannalla! Lehmonkärjessä voi pitää jopa 80 hengen kokouksen. Kaikki kokoustilat ovat täysin varusteluja ja edustushuvila Isohaapaa lukuunottamatta, kaikissa kokoustiloissa on yöpymismahdollisuus sekä omat saunatilat puku- ja pesuhuoneineen. Kokouksen lomassa maittaa herkullinen kokousmenu tai mieleenpainuva oheisohjelma!

Lue lisää kokoushuviloistamme -ja palveluistamme tästä!